Saturday, August 22, 2009

ramadhan al-mubarak

wkwkkwkw..apa kabaq semuanya? sori la cheq lama gila menghilang. aku lupa password blog aku ni. sori-sori kepada peminat-peminat blog. wwkwkkwkwkwk. rindu kat korg semua. terutamanya kat geng2 cf. takpe2 nnti cheq da cuti nnti kita sembang panjang2 no. wkwkkwwk. ok la sebenarnya tujuan aku update blog ni adalah untuk mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia. semoga dalam bulan puasa ni..kita lebih banyakkan beribadah dan cuba mendekatkan diri kita kepada Allah SWT. hari ni merupakan hari pertama puasa...kat umah aku ni dibanjiri dengan sedara mara aku yang datang untuk berbuka puasa sama-sama. mmg meriah la aku rasa ramadhan kali ni..dah mengalahkan raya pulak..wkwkwkwkkwkwk. aku suka sbnrnya bila kumpul ramai-ramai ni. meriah je rasanya. hopefully tahun depan dapat kumpul lagi ramai2 cam ni.





tu je la cerita aku kali ni. aku dah hilang skill ni nak update blog panjang-panjang.okla lain kali aku update lagi. terima kasih daun keladi yang sudi baca blog aku. this is amar melaporkan untuk amboiamboiamboiamar.blogspot.com.cau cin cau.

2 victims:

nur said...

Amarrrr! finally you dah balik, from the dead perhaps? hahaha. so how's life now? hope its going well
eh bout that phone numb u bg, do you act registered it? and selamat berpuasa amar! (;

verbal vommiter said...

i dah tukar la nur..sbb susah ramai pakai maxis..wkwkwkkwkw..i pakai maxis now..