Wednesday, September 16, 2009

raya weh!


selamat hari raya aidilfitri kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia.
jangan lupa bersederhana di aidilfitri ni nanti
kalau sape-sape nak ajak aku dtg beraya umah jgn lupa tgglkan komen kat aku k..
wkwkkwkwkwkwkkwkwkw

p/s: kad raya yang kat atas ni ajiek, nur, ijam,tajul, and fath wajib letak kat blog dorg..kalau tak aku majuk..wkwkwkwkwkkwkw
,

12 victims:

nizam baharin said...

AHHAHAHA..beruk pakai songkok betul2 ah..:P

brutal blogger said...

wkwkwkwkw..ni style moden dodol..wkwkwkwk

fath Roslan said...

hahahaha.siot je nizam
pnggl beruk
kurang ajo
hahahaha
amar
kasi url kau kt chtbox ak
bru ak kutip
wahahaha

Ajiek said...

fath..die mmg siot kot..
baru kene gertak skit dh mntk maaf..wkwkwkwkwk

brutal blogger said...

wkwkkwkwk..sape gertak ni? aku da letak link da...jgn tak kutip kad raya paling hot tu..wkwkwkkwkwk

Ajiek said...

ahahaha..ijam kne gertak dgn aku doe..;P weh..create lah ym baru doll

brutal blogger said...

wkwkwkwkkwkwk.. ye la nnti aku wat la dodol..nnti aku taruk kat blog..nur pe citer weh?

Ajiek said...

ahahaha,nur??
die dh pindah umah kot..

fath Roslan said...

hahaha
biar la
ijam tu panas sbb xdpt raya kt sni
wahahaha.ajiek kasi url blog kau jgak kt chtbox ak yea ;)

nur xd cite
tgh trial
hahaha

nur said...

Amar Razib! hahah hello, oh tnya psl i ka? *terharu* hahahaha
everything is fine here, baru lpas trial, phew~
oh tu ka kad hot yg i kene kutip tu? haha yela yela, nnty i ltak :D

ajidraai said...

selamat hari raya, kad raya dengan gambar yg..erm..cool..haha ;D

mud said...

1. selamat hari raya.