Saturday, June 6, 2009

bau acem ketiak sape busuk :)

hey everybody..hari ni dah nak masuk seminggu kot aku ada kat kedah. best jugak la duduk sini, udara nyaman..no pencemaran..and at least aku dapat lari dari kesibukan kota kejap.tapi boring sikit la kat sini... sebab tak de activity sgt nak buat.rutin harian aku kat kat sini lazimnya tolong tok wan buat minyak angin..wkwkwkkwkw i know (dont ask!) and g cc utk blogging or chit chat ngan kwn2 aku kat ym. wkwkwkkwkwk boring gila ok... ada jugak la terlintas kat fikiran aku ni nak g mandi sungai kat belakang umah tok wan aku ni...boleh mandi-mandi bogel kat sana kan?aww kontroversi dan sensasi i like :P..wkwkkwkwkwk tapi lupa plak aku tak bercukur lagi...nnti kantoi la ada hutan simpan kat badan aku ni..wkwkwkwkwk. speaking of hutan simpan.. aku sbnrnya agak MALAS la mencukur bulu-buluan yang ada di badan aku ni... aku selalunya trim je..bagi kemas dan tersusun..wkwkkwkwkw. ala lagipon laki tak yah la nak cukur-cukur bulu ni..bulu-buluan tu sebenarnya merupakan simbolik kepada kejantanan dan ke'macho'an seseorang insan yang bergelar lelaki ( wkwkwkwkwk fath aku pinjam ayat ko eh..jangan marah tau.wkkwkwkwk :D) tapi jgn la simpan panjang-panjang sgt nnti org ingat ko gloria lak..eh..GORILLA..wkwkwkkwkwkwk. so ajiek jgn la melenting kalau kitorg panggil ko bulu..sbb bulu itu sexy dan membangkitkan keghairahan..wkkwkwk sumpah aku dendam berahi je dengar ko ada bulu seperti permaidani ajiek..wkwkwkwkkw. agak-agaknya mcm mana la rupa bulu ko .. ada tak macam pic kat bawah ni..:p

*omigosh daddy! ni manusia ke gorilla? wkwkwkkwwk*

lelaki kalau ada bulu boleh la dikategorikan sebagai macho, kacak, segak dan bergaya. tapi kalau perempuan ada bulu-bulu yang unnecessary sumpah jijik dol. semalam lepas semayang jumaat moto cousin aku rosak.. so kena la tolak moto ke bengkel moto yang berdekatan. time dalam perjalanan ke bengkel tu.. aku ada nmpak sorg budak pompuan ni kat bus stop.. pergh muka bole tahan la mcm syarifah shahora :P pakai pon sexy... dia pakai spaghetti ngan shorts je... tgh asyik aku memandang keindahan gadis itu.. tiba-tiba aku nampak sesuatu yang amat tidak menyenangkan. masa dia angkat tangan nak garu pale dia.. aku nmpak tompokan hitam di ketiak nya... "eh mcm aku penah lihat je tompokan hitam ni sebelom ni..tapi kat mana eh?". getus hatiku bertanya. (wkwkwkkwkw dah macam cerpen dh :D). oohh rupanya aku pon ada tompokan hitam tu kat ketiak aku..wkwkwkkwkw. ceh bulu ketiak rupanya...gila ah muka cun tapi ada bulu ketiak..haish..patah selera aku. tu baru tengok bulu ketiak dia aku dah jijik.. belom bulu-bulu lain kat other part of the body..wkwkwkkw amar let just not go there ok! :P aku pon pelik macam mana la dia boleh konfiden je pakai spaghetti dgn tompokan bulu ketiak seperti itu.. dia tak jijik ke? dia tak takot ke masyarakat akan mencerca dan mencaci dia kelak? wkwkwkkwkwkwk. macam-macam la dunia ni. adakah menyimpan bulu ketiak di kalangan wanita merupakan suatu trend dewasa ini? setahu aku trend wanita simpan bulu ketiak ni dah lama berlalu. tak salah aku pompuan2 hippies pada zaman 70-an je yang simpan bulu ketiak ni. contohnya ada pelakon indonesia ni nama eva arnaz yg suka menayangkan bulu ketiak di dalam filem.uwekk jijiknya org dulu-dulu..wkwkwkkwk.

*aksi ghairah eva arnaz..wkwkwkwk*


*pompuan ni lagila..konfiden abis! ni gal ke mak nyah ni?wkwkkwkwk*

kesimpulannya, laki mmg macho if ada bulu skit2..tapi jangan la terlalu banyak..cos u dont want people to be mistaken you to a bear kan? even dalam agama Islam pon bercukur tu merupakan perkara sunat.. kerana org yang tak bercukur tu merupakan org yang tidak menjaga kebersihan.. dan Islam pula merupakan agama yang cintakan kebersihan. so bersederhana la klu nak simpan bulu pon ok. pada kaum hawa pulak... tak yah la nak simpan-simpan bulu ketiak ke..bulu ari-ari ke..misai ke..sebab sesungguhnya pompuan yang berbulu mmg tak menarik dipandang umum. lagi pon korg bukannya beruk betina nak ada bulu..bulu-bulu tu pon bukannya diperlukan untuk memanaskan badan pon..wkwkwkwkw. so cukur je la bulu-bulu yang mana patut dicukur tu ok. if korg da malas sgt nak cukur bulu ketiak... just jadi la org timur pakai baju-baju yang tidak menjolok mata ok..pastu sental rexona satu botol ok? wkwkwkwkwk. sorry la ladies..aku bukan nak jadi sexist ke terhadap pompuan.. aku cuma nak menyatakan pandangan aku sebagai lelaki itu aja..till then this is amar and im signing off. :D

4 victims:

abu dzar al-husaini said...

oh my gosh daddy!wkwkwkwkwkwk trebuchet MS!

Ajiek said...

kenapa perlu ada nama aku...grr..

abu dzar al-husaini said...

oh my gosh daddy!razib jawab jawab jawab

word verification-redhan (ajiek redha jer lah)

verbal vommiter said...

wkwkwkkwkw
sebab kau makhluk tuhan paling sexy ajiek..wkwkwkkw