Wednesday, June 3, 2009

faking or fake it?

In the last entry, i told you guys that im goin to be away from blogging for at least for a week cos im goin back to my hometown in sgi petani..but today all of a sudden i feel like i want to blog about something..so i just drove to the CC near by..and here i'm BLOGGING again! wkwkwkwkkwk. ( i think im a blogaholic now!..wkwkwkwk i dont even know whether the word existed ke tak..tapi tak pe la amar..bantai je la..wkwkwkkwkw). well i just broke up with my gf 4 days ago and now im single and ready to rumble! opppss! i mean mingle..wkwkkwkwkwkwkkwk. one of my friend suggested to me that i should get to know more girls tru the social networking page since i dont really have many gf in real life. i think his suggestion is a good idea, but i dont know whether im well prepared for internet dating. in my humble opinion, internet dating is perilous. it is very risky. the cyberspace is full of deception. people tend to fake themselves a lot in myspace or facebook. so the chances to meet a girl of my dream in social networking page can be considered as fat hopes!. but on second thought i think i should give that idea a shot since nothing is impossible in this world..mana la tau nnti berkenalan dengan anak dato yang cun ke..wkwkwkwkkwkwkk..masyuk tu weh..wkwkwkwk. yeah rite amar muka mcm beruk nak anak dato lak..wkwkkwkwkwk. FAT HOPES!

one of my fren ada yng pernah involve dengan internet dating ni. but the relationship tak last pon..since perangai dua-dua (my fren and the gal) mcm haram jadah. the gal even think that my friend is a fake...wkwkwkwkkw. adehh kalau kawan aku ni fake..maknanya aku fake la..and korang semua tengah baca blog org fake! wkwkwkwkkw padan muka korang! kena tipu ! wkwkwkwkkwkk. speaking about fake sebenarnya tak susah sgt nak detect org tu fake ke tak. korg kena la pakai pale otak yang telah dikurniakan Allah Swt tu utk berfikir sebelum get involve or get into relationship with orang-orang yang fake ni. first of all u must bear in mind that nobody's perfect in this world. kalau ada pon jarang la..it's a very rare case kot. so if a person u know in myspace ke facebook ke claim dia tu cun, kaya, anak dato and keja engineer and bla bla. korg kenala mula get suspicious and jalankan interogation ke atas manusia perfect itu. .yang tak tahan tu ada jugak yang claim dia mempunyai keja yang hebat and at the same time dia buat part time modelling sebab terlalu cun..wkkwkwkwkw.. WTF! perfectnya kau! mcm paris hilton doe!wkwkwkwkwk. there's must be something fishy about it kan. mana la ada org yg sgt perfect cam tu weh..please lahhhhhhhh..kalau ada tlg kenalkan ngan aku ek..bole aku jadikan gf aku.wkkwkwkwk. but first make sure la dia tak fake dulu. uwekk ;p.



faking in cyberspace ni ada macam2 jenis. ada yang guna pic orang lain..ada yang guna pic sendiri but jaja citer -citer yang hebat padahal kau biasa je sebenarnya, tapi yang paling tak boleh blah ada jugak yang menyamar menjadi artist..wkwkwkwkkwkwk contohnya macam ssin dia penah menyamar jadi tomok oiam hari tu! wkwkwkwkw! too bad takde org yang percaya. boooooooo..;p. yang claim jadi artist ni la yang paling kelakar sekali. kononnya berjiwa rakyat la tu. tak kisah kenal ngan org2 kebanyakan walaupon kau public figure. tapi ada kemungkinan jugak la page tu kadang-kadang dipunyai oleh artist tu sendiri...tapi kena tgk jugak la kan.. kalau dah tiap2 hari artist tu komen kau kat myspace..pastu dia pon asyik online je mcam ajiek...takkan artist betol kut...wkwkwkwkkwwk artist tu dah tak de keja ke asyik online je. ;p. ada jugak mereka yang menyamar jadi artist ni sanggup declare nak couple ngan org biasa yang belom pernah jumpa..wtf! nmpak sgt la artist tu scam kan? wkwkwkwkkwkwkwk.

so people who want to involve with internet dating pls la beware with these things. jagn la ikot suka suki korg je nak declare couple kalau korg belom meet each other in person. even if kalau korg pernah webcam pon still did not qualified korg utk bercouple. sbb kalau nak couple ni kita kena kenal hati budi masing-masing dulu supaya tak menyesal di kemudian hari. pada org-org yang fake pulak..come on la just be true to urself cos u aint fooling anybody with ur disguise. jangan la korg mainkan hati dan perasaan org by being something that u're not. if u really like a gal or a boy.. just be urself..kalau gal or boy tu tak dapat terima ko..maknanya he or she is not the one for you. lets make the world the better place to live in ok?. so pada yang nak get involve with internet dating je.. pls siapkan diri tu dulu..sebb internet dating ni mmg byk risikonya. kalau hati korg tu lembut macam playdoh.. tak yah la gatal2 nak cuba internet dating..wkwkwkw. bak kata pepatah kalau takot dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai. amboi amboi amboi amar! now aku pon tak tau la aku ready ke tak for internet dating ni. rasa-rasanya tak kot..wkwkwkwk. till then this is amar and im signing off.

6 victims:

abu dzar al-husaini said...

fuck you wkwkwkwkwk

the verbal vommiter said...

tomok komen blog aku la...
wah wah famous ni..wkwkwkkwkwkwk

abu dzar al-husaini said...

babi hahaha perli

Anonymous said...

kau mmg fake pon..
bahhahahhahah

nur said...

hahaah kaw kaw kene dgn amar, ade ckit terasa but you're rite amar syg.
it's hard to get to know each other when we don't meet each other. because the reality world and the internet world are way way different , i guess, like you said, people could fake themselves. haha :D

verbal vommiter said...

wkwkwkkwkwkwk..
apa yg u terasa nur syg?
entry ni tak de kena mengena ngan yg idup atau yg mati..weeeeeeee