Wednesday, June 24, 2009

random je ni

wkwkwkwkkw..lama gila tak update blog nooo...sorry la cheq busy skit.. busy keja..weee. takde apa pon nak diblogkan sgt. lately aku keja-keja and keja je. wkwkwkkwkwkw seronok dapat keja ni. tak yah nak pk-pk pasal benda lain. tak yah nak pk pasal drama ke apa ke. apa yang perlu ko buat fokus je. tapi aku rindu gak la dekat kawan-kwan ym aku. selalu aku dapat chat ngan pijul and ajiek je. yang lain tu jarang sgt la dapat chat. takpe la nnti ada masa kita jumpa korg belanja aku mkn k?? wkwkwkkwkwk. hari ni aku bangun awal so aku online la kejap. si ajiek pemegang rekod online lama-lama tu takde lak online. haish.. tapi nasib la si fath ada. wkwkwkwk. seronok berborak ngan fath pagi ni. topik perbualan? rahsia! wkwkwkwkwk. tapi mmg lawak la kan. ye fath aku tak nak bersubahat dah. weeeee. manusia perlu berubah ke jalan yang benar. :). wkwkwkwkkw. aku ni bila nak berubah ke jalan yang benar ek? minum still minum... clubbing dah kurang skit kot skg. tapi aku cuba la skit-skit ok. ok la dah tak tau nak tulis apa. ni pon random je ni. till then this is amar and im signing off. cau cin cau.

1 victims:

fath said...

secret gitu!!
hahahahaha