Thursday, May 21, 2009

blog makeovers!


thnks tau ssin sbb tolong edit and buat make over blog aku. kepada sesiapa yang berminat dengan hasil kerja ssin bolehla menghubungi ssin di ym. id dia ssin.colibrief. tak pon g je visit blog dia ok. thnks byk2 tau ssin. sayang ko lebih la. muah muah. cau cin cau.

3 victims:

abu dzar al-husaini said...

mmuah mmuah amboi siap promot lagi terharu nie (w'pon aku yang mintak entry nie diadakan wkwkwkwkwkwk)

omg word verification mcm nama bapak ijam kalau tambah "ha" barin

abu dzar al-husaini said...

aku rindu kat dia lah :(

amboiamboiamboi amar! said...

wkwkwkwkkwkwkw
jgn la sedeh2 ssin...
nnti dia online punya..
thnks tau tlg edit blog