Sunday, May 24, 2009

Amar the gym guy :)

hari ni aku bangun awal lagi dalam kul 6 pagi, ingat lepas update blog, aku nak g jogging, then start from today aku nak g gym biar badan tough mcm malek noor..wkwkwkwkkwkw. so today blom ada apa-apa plan lagi selain pegi gym la. so mybe before g gym lepak umah je la. spend quality time with my family.wkwkwkwkkw. aku anak yang baik kan kan kan?

*badan skg ni tak cukup tough lagi kan? wkwkwkkwkwk*

aku akan away from blogging utk beberapa hari sebab nak g bercuti ngan ijam and the gang ke kuantan. so yeah later aku akan update about our vacation. till then see ya later. pen's off.

3 victims:

abu dzar al-husaini said...

xpayah,nanti kote kecik,wkwkwkwkwkwkwk

amboiamboiamboi amar! said...

ye ke??
mana ko tau kote jadi kecik??
wkwkkwkwkwkkwkw
lagipon mmg nak kecikkan kote skit..
TERLALU BESARLA..wkwkwkkwkwkwk

abu dzar al-husaini said...

wkwkwkwkwkwkwkwkwk poyonyeee