Monday, May 18, 2009

KML- kolej Matrikulasi Labuan

kali ni aku nak tulis entry pendek je...sebab ssin perli-perli aku dalam entry terbaru dia ckp aku tulis karangan SPM..wkwkwkwkwkkw. so im goin to make this entry short and sweet. Amboi amboi amboi cepat melatahkan ko amar..wkwkwkkwkw. ok basically hari ni amat membosankan. aku buat rutin harian aku iaitu menjadi driver kepada adik aku si amir. macam tu la kan kalau dah tak buat apa-apa kat umah, alamatnya jadi hamba tebusan di rumah la..wkwkkwkwkw. so bila boring-boring tu teringatlah kenangan kat matrik dulu. kepada semua pelajar jurusan sains fizikal matrik labuan tahun 2008/2009, aku amat merindui kamu semua. hopefully u guys jadi insan yang berkarisma, madani dan luhur ye..( wkwkwkwkkw tu motto matrik labuan ok). ok mls tulis panjang2 nnti kena laser lagi, ni pic yg aku snap time hari terakhir kat matrik. till then cau cin cau. tiang kayu for reading ok.

p/s: perkataan di sweater terpksa dihitamkan kerana terlalu obscene.wkwkwkwkkwkkwkw


8 victims:

Good Boy In Charge said...

lepas belajar kahwin lah.

amboiamboiamboi amar! said...

wkwkwkkwkwkwk..senang je ko cakap kahwin...
kena keja dulu la ngok..wkwkwkkwkwkw

Good Boy In Charge said...

eh entah2 mati pucuk

amboiamboiamboi amar! said...

wkwkkwkwkw tak la kitorg nak jadi pondan...
tak nak kahwin..wkwkwkwkkw

Good Boy In Charge said...

kitorang?
amboi amboi amboi
ssin jadi pondan kah

amboiamboiamboi amar! said...

budak2 matrik labuan la...
wkwkwkkwkw
no offence ok u guys...
good boy in charge sapekah ko ek?

abu dzar al-husaini said...

apa nie syamim nama aku pon kau sebut grrr fuck kau kang

symm said...

oh yes ssin.
can't wait