Saturday, May 23, 2009

epidemik

satu penyakit epidemik yang baru telah menular di kalangan budak-budak myspace. wabak penyakit ini telah dikenal pasti mampu menjangkiti semua budak -budak myspace tak kira peringkat umur terutamanya remaja. antara simptom-simptom utama penyakit ini ialah mereka yang dijangkiti akan mengalami kemurungan yang kronik dan sentiasa emosional (emosional disorder). mangsa juga akan memencilkan diri dari masyarakat sekeliling mereka.simptom-simptom ini seterusnya akan menyebabkan mangsa men'delete' myspace atau close account myspace atau away dari bermain myspace. antara mangsa terbaru yang didiagnos menghidap penyakit kronik ini ialah adam mohamad dan fath.peghidap-penghidap yang terdahulu pula adalah sprti nizam baharin.menurut pakar, penyakit ini akan menyerang lebih ramai lagi pemilik akaun myspace kalau tidak dibendung segera. contoh-contoh pengidap penyakit ini ialah;



*gambar hiasan sahaja*

persoalannya sekarang ialah SIAPAKAH SELEPAS INI YANG BAKAL MENGHIDAPI PENYAKIT INI? ini amar melaporkan untuk edisi siasat amboiamboiamboiamar.blogspot.com.

8 victims:

Anonymous said...

ala kau pon delete myspace gak...
kecoh plak..
bahahhahahahhaha

abu dzar al-husaini said...

amar kenapa tak masuk kan nama kau sekali?

amboiamboiamboi amar! said...

wkwkkwkwkwk..
mana ada org berak tgh jalan nak ngaku kan??
wkwkkwkwkwkkwkwkk

abu dzar al-husaini said...

siapa berak tgh jalan,gila ah perumpaan

amboiamboiamboi amar! said...

perumpaan satu??
wkwkwkkwkw
perumpumaan la ..wkwkkwkwkwkkw

adam mohamad said...

amar aku away kaw kne paham laaa..aku kat sek :)
kenaa la away :))

amboiamboiamboi amar! said...

wkwkwkkwkwkw
kejap je ko away..
da benti sekolah ke..:D

fath said...

haha.amar siot la.mne ad close.tutup je.wakakkakakakak:P